Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Miksi

вік: 29  секс: 
|
Написане: 11 травня 2024 20:54 Початкове запитання | |
|
Покупка іграшок для дитини - це більше, ніж просто задоволення бажань малюка. Це важлива частина його розвитку та виховання. Іграшки - це не лише джерело розваги, але й інструмент для навчання та розвитку. Вони допомагають дитині розвивати фантазію, творчість та уяву, сприяють розвитку моторики та координації рухів. Крім того, через гру з іграшками діти вчаться спілкуватися, вирішувати конфлікти та розвивати соціальні навички. Важливо обирати іграшки відповідно до віку та інтересів дитини, щоб вони були цікавими та корисними для її розвитку. Таким чином, покупка іграшок - це не тільки задоволення потреб дитини, але й інвестиція в її майбутнє, що сприяє її повноцінному фізичному, емоційному та інтелектуальному розвитку. |
|
Догори |
|
 |
Валенктина
вік: 34  секс: 
|
Написане: 12 травня 2024 15:21 | |
|
Дівчата, син замовив на день народження машинки хот вілс і Трек Hot Wheels (хот вілс). Підкажіть, який купити, щоб грав довше (я зовсім-зовсім у них не розбираюся). Вік - майже 7 років. Може, ще додатково якісь машинки треба (там у комплекті до гри тільки по 1)? І де купити подешевше?
Допоможіть, плиз. |
|
Догори |
|
 |
Sanni
секс: 
|
Написане: 12 травня 2024 15:59 | |
|
У мого сина є кілька треків і дуже багато машинок, місяць тому нарахували 268 штук) Так, любить він такі машинки. Ви самі розумієте, що такі машинки не дешеві, тому знайшла для себе найоптимальніший варіант і купую в Антошці, тут ціни адекватні що на треки, що на самі машинки хот вілс https://antoshka.ua/ua/igrushki/mashinki-i-tehnika/treki/f/torgova_marka/hotwheels.html Можна вибирати й вибирати, дуже багато найрізноманітніших. З приводу треку пораджу вам вибирати, щоб більше було петель, так цікавіше буде.
 |
|
Догори |
|
 |
Fabianna1
|
Написане: 10 грудня 2024 15:29 | |
|
А я ось замовляла дитячі книги на подарунок для своєї племінниці на сайті https://knigoland.com.ua/dityacha-literatura . Бо іграшок у них і так багато. А в Книголенді широкий вибір казок, енциклопедій, розвивальних книг, якісні фото і детальний опис допомогли швидко визначитися з вибором. Книги доставили дуже швидко, а упаковка була настільки охайною, що додатково нічого не потрібно було пакувати. Особливо сподобалася знижка на перше замовлення — приємний бонус. Племінниця була у захваті від казок! Рекомендую всім батькам і тим, хто шукає якісний подарунок для дітей. |
|
Догори |
|
 |
Инна Томашевская
|
Написане: 21 лютого 2025 21:26 | |
|
Хочу купить игрушечное оружие сыну, но в магазинах либо дешёвый пластик, либо совсем дорогие модели. Нужно что-то качественное, но по адекватной цене, желательно с эффектами. Может, кто-то знает хороший интернет-магазин с большим выбором? |
|
Догори |
|
 |
Andrey Egorov

|
Написане: 21 лютого 2025 21:28 | |
|
Если нужен нормальный выбор игрушечного оружия, глянь вот сюда в Трендтой. Там есть всё – от бластеров до крутых светящихся мечей, причём качество реально хорошее. Пластик крепкий, механизмы работают без нареканий. Сам там брал – пришло быстро, всё в порядке. Цены тоже вменяемые. |
|
Догори |
|
 |
Алиса Нестеренко

|
Написане: 14 травня 2025 23:30 | |
|
Хто шукає щось цікаве для малечі — гель бластери з https://m416.com.ua/ просто бомба! Замовлення оформила швидко, доставили за два дні, все ціле й працює. Бластер виглядає дуже круто, стріляє далеко, заряджається просто. Малий у захваті, грається без зупину))) Я задоволена, бо якість норм, а ціна — ще краща. |
|
Догори |
|
 |
|
|
Webboard.org вибирає найшвидший зв’язок для вас.