Малювання
Нова темаВідповісти interes > У кожного своє хобі
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
Юлианна

вік: 37 Овен
секс: жінка

ПовідомленняНаписане: 29 серпня 2024 16:28    Початкове запитання
29 серпня 2024 16:28 з Юлианна

У мене є запитання: де можна знайти якісний онлайн-курс малювання для дітей? Моя донька дуже захоплюється малюванням, але через насичений графік не завжди має можливість відвідувати заняття в студії. Я б хотіла, щоб вона могла вчитися вдома, коли їй зручно. Який онлайн-курс малювання для дітей може бути цікавим і корисним для розвитку її навичок? Чи є такі програми, які пропонують не лише базові техніки, але й цікаві теми, що можуть її зацікавити?
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Себастьян

ПовідомленняНаписане: 29 серпня 2024 16:30    
29 серпня 2024 16:30 з Себастьян

Рекомендую звернути увагу на онлайн-курс малювання "Анімалістика" https://www.chameleon.kh.ua/courses-child/animalistika , який пропонує художня онлайн-школа Хамелеон. Школа Хамелеон спеціалізується на творчих курсах для дітей і підлітків, і "Анімалістика" – це чудовий вибір для всіх, хто обожнює малювати тварин. В курсі використовуються різноманітні техніки, що дозволяють розвивати свої навички в малюванні та водночас дізнаватися більше про світ тварин. Це не тільки цікаво, а й корисно для загального розвитку.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид interes > У кожного своє хобі
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Webboard.org Подібні теми в Webboard.org
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Курси малювання для дітей цікавить а... altanka 1 28 лютого 2025 10:32 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Кращі курси малювання аніме kiev 1 31 жовтня 2024 14:38 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Я шукаю ідеальне місце де можна пройти онлайнкурс малювання для дітей Ukraine1 1 30 грудня 2024 05:02 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Курси малювання аніме altanka 1 28 лютого 2025 11:03 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Малювання для дитини sehong 1 29 квітня 2025 17:04 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Курси малювання ukraineponadyse 1 31 березня 2025 12:50 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Webboard.org вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.