Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Юлианна
вік: 37  секс: 
|
Написане: 29 серпня 2024 15:28 Початкове запитання | |
|
У мене є запитання: де можна знайти якісний онлайн-курс малювання для дітей? Моя донька дуже захоплюється малюванням, але через насичений графік не завжди має можливість відвідувати заняття в студії. Я б хотіла, щоб вона могла вчитися вдома, коли їй зручно. Який онлайн-курс малювання для дітей може бути цікавим і корисним для розвитку її навичок? Чи є такі програми, які пропонують не лише базові техніки, але й цікаві теми, що можуть її зацікавити? |
|
Догори |
|
 |
Себастьян
|
Написане: 29 серпня 2024 15:30 | |
|
Рекомендую звернути увагу на онлайн-курс малювання "Анімалістика" https://www.chameleon.kh.ua/courses-child/animalistika , який пропонує художня онлайн-школа Хамелеон. Школа Хамелеон спеціалізується на творчих курсах для дітей і підлітків, і "Анімалістика" – це чудовий вибір для всіх, хто обожнює малювати тварин. В курсі використовуються різноманітні техніки, що дозволяють розвивати свої навички в малюванні та водночас дізнаватися більше про світ тварин. Це не тільки цікаво, а й корисно для загального розвитку. |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Webboard.org вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 167/500 |
server load: 6% |
Webboard.org |
server time: 0.13s |
board activity: 7749 |
|